Nebojša Vukanović u OŠ “Jova Jovanović ZMAJ” u Trebinju dobio otkaz jer nikada nije DONIO ORGINAL DIPLOMU? | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nebojša Vukanović u OŠ “Jova Jovanović ZMAJ” u Trebinju dobio otkaz jer nikada nije DONIO ORGINAL DIPLOMU?

Izvor: https://faktormagazin.ba/vijesti-dana/nebojsa-vukanovic-u-os-jova-jovanovic-zmaj-u-trebinju-dobio-otkaz-jer-nikada-nije-donio-orginal-diplomu/ | Foto: faktormagazin | Datum:25.08.2022.

Nebojša Vukanović dobio je otkaz jer nikada nije donio potrebnu dokumnetaciju za rad na radnom mjestu nastavnika a ne zato što je trpio političku progon, kako sam tvrdi godinama.

Vukanović naime, prema saznajima Faktormagazina, nikada nije dostavio orginal diplome fakulteta kako bi dokazo da je diplomirao traženi smjer.

 

Nakon više upozorenja da mora ispuniti zakonsku obavezu nije to učinio a na osnovu potvrde koju je priložio nije kogao zasnovati radni odnos.

 

Tvrde izvori Faktormagzina.

 

Prema tim informacijima, nije isključeno da je Vukanović u to vrijeme završio fakultet ali zašto nije priložio diplomu nije jasno ni danas.

 

Druga opcija je da u to vrijeme nije bio diplomirao i time obmanuo rukovodstvo škole.

 

Godinama kasnije Vukanović nikada nije pokzao diplomu Fakulteta u Nikšiću koji tvrdi da je zvaršio.

 

Pojedini portali ga pozivaju da pokaže papir sa suvim pečatom.

 

Naš izvor tvrdi da priča o faluktetu i diplomi ima veze sa odlaganje služenja vojnog roka o čemu je Faktormagzin pisao u štampanom izdanju a sam Neboojša Vukanović pokušao je cijelu priču prebaciti na teren kako smo navodno tvrdili da je kao trinaestogodišnjak pobjegao od učešća u ratu.

 

Mi nikada nismo ni tvrdili da je on pobjegao od učešća u ratu već od redovnog služenja vojnog roka u Vojsci Republike Srpske u periodu od 1999 do 2005. godine.

Faktor je pokazao dokumenta da je Vukanović 1999 godine , kad je postao punoljetan, regrutovan i označen kao sposoban za služenje vojnog roka u Vojsci Republike Srpske.

 

Sve do 2005. godine podnosio je molbe i odgađao služenje vojsnog roka.

 

Pritisnut dokumentima to je na kraju i priznao sam Nebojša Vukanović.

 

Sada se očekuje da objasni svoje studiranje i sticanje zvanja profesroa istorije i geografije.

 

autor:faktormagazin, foto:faktormagzin

 

 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: