Pripadnici Helikopterskog servisa Srpske transportovali djevojčicu na liječenje u Beograd | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Pripadnici Helikopterskog servisa Srpske transportovali djevojčicu na liječenje u Beograd

Izvor: Rtrs | Datum:27.08.2022.

Pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske transportovali su danas iz Banjaluke u Beograd na dalje liječenje djevojčicu koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora.

 

Djevojčica je upućena u Institut za majku i dijete u Beogradu, saopšteno je iz Helikopterskog servisa.

 

Pripadnici Helikopterskog servisa su nakon uspješno izvršene operacije gašenja požara na planini Leotar, hitno upućeni za Banjaluku radi transporta u Beograd četvorogodišnje djevojčice D.Đ. koja je juče nastradala u saobraćajnoj nesreći i zadobila opekotine drugog stepena koje su zahvatile 70 odsto tijela, te prelom lijeve potkoljenice uz elektrolitni dizbalans, navodi se u saopštenju.

 

U saopštenju se dodaje da je današnji vazdušni medicinski transport 46. uspješno izvedeni transport u ovoj godini koji su pripadnici Helikopterskog servisa izvršili zajedno sa ljekarima i medicinskim tehničarima Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

 

Dva lica su poginula, a tri povrijeđena juče u saobraćajnoj nesreći u mjestu Naseobina Lišnja u opštini Prnjavor, potvrđeno je Srni u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

 

U saobraćajnoj nesreći učestovali su automobil golf četiri, kojim je upravljao Mladen Ristić /23/ iz Prnjavora, i reno 19, koji je vozio Zlatko Dević /46/ iz ove opštine. 

 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: