Trebinjska biblioteka donirala Bolnici  police sa knjigama | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinjska biblioteka donirala Bolnici  police sa knjigama

Izvor: Rejting.info | Datum:30.08.2022.

Narodna biblioteka Trebinje donirala je police sa knjigama  Odjeljenju za hirurgiju sa ortopedijom i Odjeljenju za pedijatriju sa neonatologijom Bolnice Trebinje.

Akciju je,  sa određenim brojem  knjiga podržalo i Odjeljenje za kulturu, porodicu, sport I  obrazovanje Grada Trebinja.

U trebinjskoj biblioteci ističu da je riječ o novim knigama za odrasle, te bajkama,  slikovnicama, bojankama, bojicama, igračkama za djecu.

 

Kažu da  na ovaj način žele da daju mali doprinos lakšem boravku pacijenata tokom liječenja , te napominju da će I   ubuduće  popunjavati knjižni fond ovih, ai I drugih odjeljenja trebinjske bolnice sa korisnom literaturom.

 

“Da je zaista najbolja biblioteka u Republici Srpskoj, i da je po ko zna koji put potvrđena Odluka o nagradi od Društva bibliotekara Republike Srpske, Narodna biblioteka Trebinje pokazala je i  donirajući veći broj knjiga, zajedno sa policama, za naše pacijente“, istakli su u Bolnici Trebinje.

 

U ime cijele JZU Bolnica Trebinje, od srca se zahvaljujemo Narodnoj biblioteci Trebinje, koja nas je  oduševila svojom namjerom i ovim divnim, humanim gestom. Želimo im još mnogo godina uspješnog rada, puno novih korisnika, novih naslova na policama i dosta novih nagrada i priznanja za  društveno-odgovoran rad.

 

Zahvalili su I  Odjeljenju za kulturu, porodicu, sport i obrazovanje ističući da  različitim aktivnostima pomažu razvoj obrazovanja i vaspitanja djece u našem gradu, te da kroz niz projekata unapređuju olasti porodice i omladine, socijalnih i zdravstvenih pitanja.

 

Rejting.info

 

 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: