Prvi stipendisti Fondacije ''Luka Ćelović'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Prvi stipendisti Fondacije ''Luka Ćelović''

Izvor: RTRS | Datum:07.09.2022.

Nakon obavljenog intervjua sa kandidatima koji su konkurisali za prvu stipendiju Fondacije "Luka Ćelović", Fondacija je obezbijedila sredstva za sedamnaest studenata.
 


Fondacija "Luka Ćelović" (foto: fondacijalukacelovic.com)


Razgovore sa studentima je obavila komisija u sljedećem sastavu: prof. dr Predrag Peško, Savo Mirić, iguman manastrira Tvrdoš, dr inž. Lazar Supić

Fondacija će nastojati da za ostale studente koji su takođe konkurisali, a nisu se našli na ovom spisku, omogući jednokratnu novčanu pomoć u toku akademske 2022/2023. godine.

Izabrani studenti će u toku akademske 2022/2023. godine dobiti novčanu pomoć u iznosu od 3000KM raspoređenu u deset mjesečnih rata.

Imena prvih stipendista Fondacije "Luka Ćelović": Brajić Aleksandar, Ćapin Lana, Ćurić Jelena, Gaćina Sara, Ilić Jovan, Jegdić Tijana, Milinković Miloš, Miliša Kristina, Piljević Kristina, Radovanović Ivana, Radovnović Radoš, Šinik Ana, Soldo Kosta, Špirto Maja, Vanović Anastasija, Vučković Anđela, Vujović Milorad.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: