Tamindžija: Znanje i rezultati za bolji život | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Tamindžija: Znanje i rezultati za bolji život

Izvor: Atv.b | Datum:08.09.2022.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Ilija Tamindžija izjavio je da mu je cilj da utiče da Srpska, prije svega Hercegovina, ima bolji standard, ali i da vjeruje da je narod do sada vidio rezultate rada aktuelne vlasti i da će joj dati prednost na izborima.


 
Tamindžija je rekao Srni da samo školovani i stručni ljudi mogu da doprinesu da se u Republici Srpskoj živi još bolje i kvalitetnije.


"Kao narodni poslanik pokušavam da dam doprinos za bolji život. Možda se nekome ne dopada način na koji to radim, ali cilj mi je da utičem da Srpska, a prije svega moja Hercegovina, ima bolji standard", istakao je Tamindžija.

On je podsjetio da su realizovani projekti na koje se čekalo decenijama, da su neki u fazi realizacije, a neki tek treba da se započnu.

"Možda ne ide sve dinamikom koju želimo, ali na to utiču različite okolnosti. Za sve ove godine moj tim i ja smo radili i više nego što se moglo da bi ostvarili planirano. Rad je donio plodove, postiglo se mnogo", naveo je Tamindžija i dodao da u Hercegovini, posebno Trebinju i Nevesinju, rezultate vide i najveći kritičari aktuelne vlasti.

Tamindžija je istakao da sve što se realizovalo, i što tek treba, ne bi moglo bez podrške srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, te ocijenio da će im nove funkcije za koje su se kandidovali omogućiti da nastave svoj posao i da podrškom kvalitetnim projektima unapređuju Srpsku i život učine boljim.

Ukoliko neko smatra da se nije radilo dobro, Tamindžija kaže da je trebalo da ponudi bolje i drugačije, jer ozbiljni politički protivnici treba da imaju ozbiljan program, stavove i kampanje.

"Zato smatram i ponavljam da vjerujem da će oni koji treba podržati znanje i rezultate, a rijaliti mogu i da gledaju, pa i prisustvuju zabave radi", naveo je Tamindžija.

On vjeruje da narod prepoznaje znanje i rezultate i da će im dati prednost u odnosu na rijaliti i populiste koji, osim kritike aktuelne vlasti, nemaju niti jedan program koji nude biračima kao razlog zbog koga treba njih birati.

"Na drugoj strani rezultati govore sve", rekao je Tamindžija.

Tamindžija je ocijenio da u nadmetanju za predstojeće parlamentarne izbore nastupi nekih kandidata liče na rijaliti šou, koji svoj glumački talenat pokušavaju da prikažu na pogrešnom mjestu i u pogrešno vrijeme.

"U ovom nadmetanju za predstojeće parlamentarne izbore evidentno je da neki kandidati uvode novine koje nisu ranije bile dio ovih političkih utakmica", naveo je Tamindžija i dodao da je njemu uvijek na prvom mjestu bilo da potencira znanje i stručnost.

Prema njegovim riječima, primjetno je da nekim kandidatima znanje i stručnost nisu kvalifikacije i da različiti performansi koje izvode na političkoj pozornici možda i nasmiju nekoga i privuku pažnju, ali tu njihova priča počinje i završava. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: