Zbog fejzbuk komentara Ljubiša Krunić napao radnika JU Ekologije i bezbjednosti | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zbog fejzbuk komentara Ljubiša Krunić napao radnika JU Ekologije i bezbjednosti

Izvor: Herceg RTV | Datum:08.09.2022.

Danilo Pešić, radnik JU Ekologija i bezbjednost iz našeg grada prijavio je danas policiji verbalni napad od strane Ljubiše Krunića, narodnog poslanika u NSRS. Pešić i Krunić su inače ranije u PDP-u bili stranačke kolege.

Pešić je, kako kaže, od strane Krunića napadnut jutros dok je obavljao svoje poslovne zadatke.

“ Prebacivali smo građu iz objekta koji se ruši i kada sam prelazio u drugi objekat pored mene je naišao Ljubiša Krunić koji se zaustavio i pozvao me da mi nešto kaže, kada sam prišao rekao mi je - Šta je Danilo, šta laješ na mene, šta radiš. Nemoj se igrati sa životom, spremiću momke na tebe, ne igraj se- “, rekao je Pešić i dodao da je nakon toga vidno potrešen otišao u policijsku stanicu i prijavio taj događaj.

Pešić nam je pojasnio da mu je Krunić i ranije na Viber pisao da mu ne dira porodicu, a i tada, kako kaže, samo zbog fejzbuk statsa u kojem je Pešić napisao da je SNSD zaposlio Krunićevu sestru.

„ Nikad ništa loše ni na fejzbuku nisam napisao , da mi je rekao da će se on obračunati sa mnom ne bi mi bio problem, ali kakve momke pominje to je zaista nečuveno“, zakjučio je Pešić i dodao da sada čeka rekciju trebinjske policije.

Povodom današnjeg verbalnog napada narodnog poslanika  u Skupstini Republike Srpske, na sluzbenika Danila Pešića, u okviru radnog vremena, Javna ustanova Ekologija i bezbjednost najoštrije je osudila ovakve postupke, kako kažu, posebno jer dolaze od strane narodnog poslanika, koji bi trebali biti primjer drugima kako se na civilizovan i demokratski način ponaša i ophodi prema svojim sugrađanima.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: