РЕЧЕНО-УРАЂЕНО! МОГЛИ ИЗ БЕОГРАДА добио пут до села захваљујући ЛУКИ ПЕТРОВИЋУ, функционер испунио жељу малишану и мештанима | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

РЕЧЕНО-УРАЂЕНО! МОГЛИ ИЗ БЕОГРАДА добио пут до села захваљујући ЛУКИ ПЕТРОВИЋУ, функционер испунио жељу малишану и мештанима

Извор: Курир РС | Датум:08.09.2022.

Лука Петровић је политичар за пример! Генерални директор електропривреде Републике Српске асфалирао је пут до села Биоци надомак Требиња што је била жеља дечака Уроша Станишића (14) који од малих ногу одлази у ово сеоце у Херцеговини да помаже дедама Драгану и Браниславу Мијановић око стоке и пољопривреде.

Некадашњи градоначелник Града Сунца урадио је велики део пута, а обећао је и да ће до краја завршити још око пет километара. Мештани овог места су презадовољни и само имају речи хвале за високог функционера.

Ипак, путу се највише обрадовао "мали Могли":

- Много сам срећан и задовољан. Најкритичније деонице пута су урађене. Господин Лука Петровић је рекао да ће пут проћи до села и урадио је велики део, још је мало остало и сигуран сам да ће и то. Свима у селу је сад лакше и брже се стиже до Требиња. Моје село Биоци је најлепше село и једног дана ћу ту да направим етно село и прво ћу да позовем чика Луку да дође - каже Урош. Овај дечак живи у срцу Врачара али распуст проводи у овом селу.

Петровић се одлично показао као градоначелник Требиња и захваљујући њему су многи проблеми у овом граду и околним местима решени. Мада више не обавља ову функцију Петровић и даље и те како води рачуна о Требињцима и на све начине се труди да им олакша и омогући бољи живот и услове.

Петровић је пре две године изабран за извршног директора Савеза општина и града источне Херцеговине, који окупља седам општина - Билећу, Гацко, Невесиње, Љубиње, Берковиће, Источни Мостар и Калиновик и Град Требиње.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: