Članovi Udruženja porodica umrlih boraca VRS Trebinje na sastanku sa gradonačelnikom Ćurićem | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Članovi Udruženja porodica umrlih boraca VRS Trebinje na sastanku sa gradonačelnikom Ćurićem

Izvor: Radio Trebinje | Datum:09.09.2022.

Sastanak članova Udruženja porodica umrlih boraca VRS Trebinje i gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića upriličen je u Gradskoj upravi.

Kako su saopštili prisutni, vodio se vrlo konstruktivan razgovor o pomoći i svim drugim aktuelnostima bitnim za ovo Udruženje.

„Punu podršku udruženju kao i konkretne dalje korake smo dogovorili sa gradonačelnikom“, poručila je Olga Rajković, predsjednik Udruženja porodica umrlih boraca VRS Trebinje.

U ime svih članova, zahvalila se gradonačelniku na toplom prijemu i poručila da se nada uspješnoj saradnji u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.

Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Mirko Ćurić, predsjednik udruženja Olga Rajković, članovi Vasilija Vaska Ružić i Radmila Anđelić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: