Inicijativa trebinjskih sportskih kolektiva – Izgraditi sportsko-rekreativni centar! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Inicijativa trebinjskih sportskih kolektiva – Izgraditi sportsko-rekreativni centar!

Izvor: Radio Trebinje | Datum:09.09.2022.

Inicijativa trebinjskih sportskih kolektiva – Izgraditi sportsko-rekreativni centar!

 

Sportski kolektivi sa područja Grada Trebinja podnijeli su inicijativu za izgradnju sportsko-rekreativnog centra u neposrednoj blizini rijeke Trebišnjice, što je predviđeno zaključkom Skupštine grada Trebinja iz jula 2021. godine.

U inicijativi, koja je dostavljena Gradskoj upravi i gradonačelniku Mirku Ćuriću, predstavnici Sportskog društva „Leotar“ i šest sportskih kolektiva, navode da će izgradnja ovog kompleksa doprinijeti novim sadržajima za sport i rekreaciju te razvoj sportskog turizma.

„Sportskim kolektivima će, s druge strane, obezbijediti optimalne uslove za rad, pogotovo mlađim kategorijama“, navodi se u inicijativi.

Navode i da postojeća infrastruktura sve manje ispunjava uslove za takmičenja i normalno provođenje trenažnog procesa te da je ova inicijativa plod želje da se izgradi jedinstven sportski kompleks koji će zadovoljiti sve potrebe trebinjskih sportista.

Inicijativu su potpisali predstavnici FK „Leotar“, KK „Leotar“, RK „Leotar“, ŽKK „Leotar 03“, ŽOK „Leotar“ i KMF „Leotar“ te predsjednik Sportskog društva „Leotar“ Boban Brnjoš.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: