Javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za sanaciju, rekonstrukciju i dogradnju ekonomskih objekata na ruralnom području | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za sanaciju, rekonstrukciju i dogradnju ekonomskih objekata na ruralnom području

Izvor: Radio Trebinje | Datum:12.09.2022.

Grad Trebinje raspisao je Javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za sanaciju, rekonstrukciju i dogradnju ekonomskih objekata na ruralnom području.

Ciljnu grupu za podnošenje zahtjeva po ovom pozivu čine vlasnici ekonomskih objekata koji su namijenjeni uzgoju stoke i živine, skladištenju stočne hrane, poljoprivrednih proizvoda iz vlastite proizvodnje, preradu vlastitih proizvoda iz vlastite proizvodnje, preradu vlastitih proizvoda i slično, a koji su locirani na ruralnom području grada Trebinja.

U okviru navedene ciljne grupe, prednost za dodjelu sredstava imaju podnosioci zahtjeva kojima je poljoprivredna djelatnost jedini izvor prihoda, koji imaju manji iznos primanja po članu porodičnog domaćinstva, odnosno po članu užeg porodičnog domaćinstva, koji imaju veći broj maloljetne djece.

Zahtjev se može podnijeti u roku od 30 dana od dana raspisivanja javnog poziva, a više o javnom pozivu na zvaničnoj stranici Gradske uprave.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: