KC: Projekcija video radova i video dokumentacije performansa autora Mladena Miljanovića | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

KC: Projekcija video radova i video dokumentacije performansa autora Mladena Miljanovića

Izvor: Radio Trebinje | Datum:12.09.2022.

U bioskopu Kulturnog centra Trebinje, će od 12. do 16. septembra biti održana serija projekcija video radova i video dokumentacije performansa (2005-2021), pod nazivom “U niskom letu”, autora Mladena Miljanovića, akademskog slikara iz Banja Luke.

Trebinjska publika će u četiri večeri projekcija biti u prilici da pogleda videografiju ovog autora koja se kreće od njegovih prvih studentskih video radova pa sve do poslednjih ostvarenja i kratkih filmova koji su prikazivani u domaćim i svjetskim muzejima, te na filmskim festivalima, uključujući i „Slatku simfoniju apsurda“ koja je premijerno prikazana na 55. Venecijanskom bijenalu, 2013. godine, na kome je Miljanović kreirao paviljon BiH u produkciji Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske.

Početak je u 18 časova.

Projekciju video radova “U niskom letu”, Mladena Miljanovića organizuje Kulturni centar Trebinje u okviru manifestacije Trebinjsko kulturno ljeto.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: