Teške tjelesne povrede i krađa u Gacku | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Teške tjelesne povrede i krađa u Gacku

Izvor: Hercegovina press | Datum:14.09.2022.

Na području Policijske uprave Trebinje, 13.09.2022. godine nije bilo evidentiranih krivičnih djela, narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

Policijska stanica Gacko je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanju osnova sumnje da su dva maloljetna lica počinila krivično djelu „Krađa“.

Policijska stanica Gacko je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanju osnova sumnje da je lice inicijala P.P. počinilo krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala S.D. počinilo krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala A.M. počinilo krivično djelo „Tjelesna povreda“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: