Milinković: Završena rekonstrukcija lokalnog puta u MZ Fojnica, asfaltiran i prilaz Osnovnoj školi u Gacku | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Milinković: Završena rekonstrukcija lokalnog puta u MZ Fojnica, asfaltiran i prilaz Osnovnoj školi u Gacku

Izvor: Radio Gacko | Datum:14.09.2022.

Proteklih dana završena je rekonstrukcija lokalnog puta u Mjesnoj zajednici Fojnica u dužini od 750 metara.

U ove svrhe iz budžeta Opštine Gacko izdvojeno je 110 hiljada maraka, a izvođač radova bio je konzorcij preduzeća “Antikorozija” i HP “Investing”.

Načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković rekao je da su u narednom periodu planirana ulaganja u više mjesnih zajednica na području opštine.

“Radi se o značajnom ulaganju. Asfaltiran je najkritičniji uspon na dionici Fojnica – Kokorina – Jugovići, što je od velikog značaja za stanovnike ovih sela”, istakao je Milinković.

U ovoj mjesnoj zajednici izvršena je i sanacija tri mosta. Urađena je i ograda od čeličnog profila, ofarbani su čelični linijski nosači mostova i ugrađen je novi asfalt. Pored toga, izvršeno je i uređenje korita Jugovićkog potoka.Izvor sajt opštine Gacko.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: