Представници Развојне агенције ТРЕДЕА на пројектном састанку у грчком граду Пyргос | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Представници Развојне агенције ТРЕДЕА на пројектном састанку у грчком граду Пyргос

Датум:21.09.2022.

ADRION ProNaCul пројекат улази у своју завршну фазу након што је већина активности успјешно проведена. Шести састанак тима пројектних партнера одржава се у граду Пyргос у Грчкој, а Развојна агенција Града Требиња активно учествује у раду као један од пројектних партнера.

Састанак представља прилику да се направи преглед постигнутих резултата и ефеката постигнутих примјеном заједничког приступа реализацији пројекта. Заједничка методологија, повезивање заштићених подручја у партнерским подручјима и њихова промоција као једног туристичког простора, представља развојну шансу за цијело пројектно подручје, а то ProNaCul настоји нагласити као замајац који покреће ресурсе у нашим земљама.

Пројекат  ProNaCul који промовише боље управљање природним и културним насљеђем у туризму, финансира Европска унија уз суфинансирање партнера, а водећи партнер је Регионална развојна агенција Засавје из Словеније.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: