U petak obilježavanje 30 godina postojanja i uspješnog rada Elektroprivrede Republike Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U petak obilježavanje 30 godina postojanja i uspješnog rada Elektroprivrede Republike Srpske

Izvor: Radio Trebinje | Datum:21.09.2022.

Mješoviti holding "Elektroprivreda Republike Srpske" svečanom akademijom i istorijskom izložbom obilježiće u petak, 23. septembra, značajan jubilej - 30 godina postojanja i uspješnog rada.

Iz "Elektroprivrede" su najavili da će tim povodom u 12 časova biti održana svečana akademija u Kulturnom centru u Trebinju, a u 13.30 časova planirana je istorijska izložba, koju će otvoriti ministar energetike i rudarstva RS Petar Đokić.

Konferencija za novinare biće održana u Kulturnom centru Trebinje nakon svečane akademije.

Obilježavanju značajnog jubileja prisustvovaće i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik RS Željka Cvijanović, premijer Radovan Višković, ministri u Vladi RS i Savjetu ministara BiH, direktori elektoprivreda regiona, zvanice iz svijeta energetike i privrede, gradonačelnici i načelnici opština, predstavnici bankarskog sektora i nevladinih organizacija.

"Elektroprivreda Republike Srpske" je jedno od najznačajnijih preduzeća i okosnica razvoja Republike Srpske.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: