Vukanović ponižavao i vrijeđao članove i osnivače SDS-a | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vukanović ponižavao i vrijeđao članove i osnivače SDS-a

Izvor: Hercegovina press | Datum:29.09.2022.

Na najprljaviji i najbeskrupolozniji način samoživi Nebojša Vukanović nastavlja izbornu kampanju, ovaj put ne štedeći ni mrtve. Javnost je zgrožena njegovom besjedom u Bijeljini kada je bez imalo stida i srama i na čuđenje prusutnih svoj govor u ub u bastionu SDS- a počeo gaženjem i vrijeđanjem preminulih osnivača.

„Ja sam rekao gotov je i pokoj mu duši bio je gotov Mićo Mićić za dva mjeseca i 20 dana“, izjavio je besramno Vukanović na glavnoj tribini semberske prestonice.

 

Samozvani lider za Pravdu i red je umislio, ne samo da možeda vlada živima i da ih kontroliše, već i da određuje ko i kad treba da umre.

 

Vukotu Govedaricu je ponizio u njegovoj Hercegovini, ističući u Trebinju kako je glavna perjanica SDS-a izgubila povjerenje birača 2018. godine, veličajući sebe i svoje uspjehe. Šansu da ga drugi put uvrijedi Govedarica mu u Gacku nije dozvolio.

 

I u Ljubinju je Vukanović uvrijedio jednog časnog sveštenika, što mu nije prvi put da vrijeđa crkvena lica, te mu zaprijetio protjerivanjem i gaženjem vrata, pitajući se kako se neko može usuditi da u svojoj kući prima goste koji nisu po njegovoj volji.

 

Nisu po njegovoj volji čak ni svi članovi Pokreta za pravdu i red pa je isključio one koji su mislili svojom glavom, a okružio se poslušnicima i onima koji mu prilaze pognute glave.

 

Zato i ne čudi što se bračni par Milišić našao u odborničkim klupama i što su po ugledu na svog mentora postali samoživi, lažni moralisti, te zadržali oba mandata, umjesto da jedan preuzme profesor Grković dok su neki članovi Pokreta ostali nevidljivi i nepoznati javnosti.

 

Zna li iko da je nikad pomenuti profesor Nenad Grković kandidat za Parlament BiH ispred Pokreta za pravdu i red?

 

Nastavnik fizike u trebinjskoj gimnaziji, formalno je poslužio kao zakrpa za popunjavanje mjesta na kome nema apsolutno nikakve šanse jer mu je potrebno 20.000 glasova kako bi sjeo u bijele fotelje Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

 

I dok je Grkovića ostavio na vjetrometini, Vukanović je počastio kandidaturama svoje miljenike i miljenice i ljude kojisu pokazali da mu ne mogu parirati, niti ugroziti njegovo veličanstveno samoljublje.

Hercegovina press

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: