Петровић Вукановићу: Бестидниче, имаш ли границе? | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Петровић Вукановићу: Бестидниче, имаш ли границе?

Извор: Hercegovina press | Датум:30.09.2022.

Предсједник требињског СНСД-а, Лука Петровић реаговао је данас на скандалозни иступ Небојше Вукановића на предизборној трибини у Невесињу. Његово саопштење преносимо у цјелости:

Народни посланик Небојша Вукановић је најновијим скандалозним иступима, вријеђањима и пријетњама свештеним лицима Епархије захумско – херцеговачке и приморске још једном показао бестидност, дрскост, безобразлук и непоштовање, а све зарад самољубља и личне користи.
Умишљајући да је врховни црквени поглавар дао је себи за право да коментарисе, смјењује и протјерује свештена лица из Епархије захумско –херцеговачке , желећи да буде изнад свих људи не само свјетовних већ и духовних.
Засметало му је и покушао је јавно да понизи и поштеног љубињског свештеника Миодрага Миша Вртикапу који је на позив породице Дангубић из Села Горње Ивице и Жабице присуствовао договорима за рјешавање проблема путне комуникације ка овим селима.
Мисија свештеника и његово животно опредјељење је да чини добро људима и шири вјеру православну и потпуно је логично да је и сам, као мјештанин и у цивилном одијелу, отац Вртикапа својим ауторитетом и присуством дао на значају проблему ових села.
Вукановић је до сада у више наврата доказао да је лажни моралиста, а сада и да је лажни вјерник .
У недостаку идеја и програма, еуфорично, сумануто и нератикулисамо је, на запрепашћење присутних на једној од предизборних трибина у Херцеговини, мислећи на тај начин да велича себе, осим пријетњи смјењивањем и протјеривањем свештеника, поносно истицао и како је он „протјерао владику Григорија у Њемачку“.
Замислите обичног смртника, а не вјерника који је себи дао за право да оцјењује, поставља, премјешта и прогони владике и свештенство.
Народ је одавно спознао ко их окупља, ради и рјешава проблеме, а ко преварама и популизмом покушава доћи до успјеха и властите користи.
Овом Богохулнику, нераднику, папарацу и лажном моралисти правично ће одговорити народ у недјељу, 2. октобра.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: