Na Jahorini predstavljen prvi regionalni časopis o skijanju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Na Jahorini predstavljen prvi regionalni časopis o skijanju

Izvor: RTRS | Datum:10.10.2022.

Na Jahorini je promovisan magazin "SkiJu" koji čitaocima daje sve informacije o skijalištima u regionu.
 
Riječ je o jedinstvenom projektu Olimpijskog centra "Jahorina", koji je predstavljen u okviru trodnevne konferencije "Digital hab".

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić rekao je da je riječ o najboljem vodiču za narednu zimsku sezonu za sve ski-centre u regionu.

- Riječ je o jedinstvenom skijaškom magazinu, koji smo sa posebnom pažnjom, uz brigu o svakom detalju, pripremali duži period - rekao je Ljevnaić na konferenciji za novinare, organizovanoj povodom promocije magazina.

On kaže da ovim časopisom žele da okupe sve ljude kojima je skijanje sastavni dio života i koji šire mir, ljubav, poštovanje i toleranciju.

Magazin je priređen u saradnji sa Kolor medija komjunikejšenom, čiji glavni urednik Žikica Milošević kaže da je bio veliki izazov za njih jer je avantura napraviti časopis na 200 strana.

- Spremili smo mnoštvo informacija, zanimljivosti i spektakularne fotografije. Trudili smo se da budemo što informativniji i da imamo što svježije informacija - rekao je Milošević.

Međunarodni ekspert za skijaške biznise i skijaške ski-centre Laurent Vanat rekao je da je sadržaj magazina izuzetno interesantan i da daje informacije o svim skijalištima zemalja nekadašnje Jugoslavije.

- Svake godine pripremam izvještaj o skijalištima iz svih zemalja svijeta i uvijek je teško doći do potrebnih informacija. Nikada nisam imao priliku da u rukama držim tako sveobuhvatan izvor informacija kao u ovom časopisu - rekao je Vanat.

Promocija časopisa održana je u hotelu "Vučko" na Jahorini, nakon čega je održan koncert pjevačice Nikoline Kovač.

Magazin "SkiJu" daje informacije o broju i težini staza kojima raspolažu poznata skijališta u regionu, načinu izabora najboljeg smještaja na planini te najboljeg instruktora skijanja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: