Dodik je pobjednik, novo brojanje neće ništa promijeniti - Kovačević poručio da SNSD ima ubjedljivu podršku građana | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dodik je pobjednik, novo brojanje neće ništa promijeniti - Kovačević poručio da SNSD ima ubjedljivu podršku građana

Izvor: Rejting.info | Datum:17.10.2022.

Portparol SNSD, Radovan Kovačević poručio je danas da je prebrojano nešto više od 31 odsto glasačkih listića za predsjednika Republike Srpske i da promjena koja je zabilježena iznosi manje od 1 odsto.


 
Mnogo je dezinformacija i u medijima i od strane opozicije. Podaci koje mi imamo iz Glavnog centra za brojanje na 27 biračkih mjesta u Banjaluci i 7 u Bijeljini, pokazuju da je Milorad Dodik dobio više glasova u odnosu na ranije, istakao je Kovačević.

On dodaje da novo brojanje neće promijeniti ranije rezultate i da je Dodik novi predsjednik Srpske i da to neće ništa promijeniti.


– Dakle, nakon novog prebrojavanja za preko 31 odsto biračkih mjesta pokazalo se odstupanje od oko 1 odsto. Žao nam je što su građani Republike Srpske morali da gledaju ovu predstavu u režiji opozicije i njihovih poslušnika u CIK. Ovo je urota protiv Republike Srpske. Kada udarite u jednoj državi u njeno pravo i sposobnost da sprovodi izbore, a za nas je Republika Srpska država, onda ste udarili na samu državu – rekao je Kovačević.
On ističe da je opozicija počela da obmanjuje javnost još prije izbora tako što su tvrdili da istraživanje javnog mnjenja pokazuje da Trivićeva vodi.

Kovačević kaže da su sva istraživanja koja su oni imali pokazivali da je Dodik u vodstvu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: