Vukanoviću, uozbilji se, nisi toliko bitan! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vukanoviću, uozbilji se, nisi toliko bitan!

Izvor: Herceg TV | Datum:18.10.2022.

Kako je Narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović objavio na svom sajtu, prije nekoliko dana sa odbornicima Kluba za pravdu i red u Skupštini grada Trebinja posjetio je predsjednika Skupštine grada Dragoslava Banjka, a razlog je, kako on kaže, bila tromjesečna pauza u zasjedanju lokalnog parlamenta. Vukanović je naveo kako Banjak krši zakon time što se sjednice ne održavaju redovno. Posljednja sjednica održana je 15. jula.


Kako on kaže, pritisak koji su izvršili urodio je plodom, pa je danas održana hitna sjednica Kolegijuma, kojoj je prisustvovao Nebojša Milišić ispred Kluba za pravdu I red. U tekstu piše da je naredna sjednica zakazana za ponedjeljak, što je dezinformacija, sjednica je zakazana za petak.


Da li Vukanović i Milišić imaju lošu komunikaciju ili nisu u stanju da zapamte da li je petak ili ponedjeljak?


Ostaje nam da nagađamo.


Vukanoviću, umjesto što daješ sebi za pravo da savjetuješ gradske vlasti da se uozbilje, bolje da ti to učiniš što prije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: