Počela velika jesenja akcija uređenja grada | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Počela velika jesenja akcija uređenja grada

Izvor: Radio Trebinje | Datum:21.10.2022.

U Trebinju je danas počela velika jesenja akcija čišćenja i uređenja grada, koju organizuju „Komunalno“ preduzeće i JU „Ekologija i bezbjednost”.

Uz nadležne službe, u akciji učestvuju zaposleni u trebinjskim javnim ustanovama i preduzećima, učenici, sportski kolektivi, nevladine organizacije, dobrovoljna društva, volonteri Crvenog krsta i članovi vatrogasnih društava...

Direktor JU „Ekologija i bezbjednost“ Stevan Bekan kaže da je danas planirano čišćenje prilaza gradu, gradskih i prigradskih naselja, sakupljanje otpada, uklanjanje divljih deponija, kao i uređenje zelenih površina.

„Trebinje, prema mišljenju svih koji nas posjećuju, spada u red veoma uređenih i lijepih gradova, možda i najljepših u regionu. To nije zasluga samo nadležnih službi i odjeljenja – već svakako i građana Trebinja, koji vole svoj grad i vode o njemu brigu i zato velika hvala svima koji učestvuju u današnjoj akciji“, naveo je Bekan.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je izrazio zahvalnost svim učesnicima u današnjoj akciji, jer kako kaže, ovo je grad svih nas i svi volimo ovaj grad.

„Profesionalci - iz Komunalnog preduzeća, Ekologije i bezbjednosti, dobrovoljnih vatrogasnih društava ovo rade svaki dan, a mi ćemo samo da im danas damo mali doprinos. Mislim da ovakve akcije dosta znače nadležnim službama. Posjetioci Trebinja imaju pozitivno mišljenje o čistoći našeg grada, a tome svi doprinosimo“, rekao je Ćurić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: