Učestvujte na 7. Međunarodnom forumu o saradnji u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Učestvujte na 7. Međunarodnom forumu o saradnji u Trebinju

Izvor: Radio Trebinje | Datum:24.10.2022.

Razvojna agencija Republike Srpske i Razvojna agencija Srbije, pozivaju vas na 7. Međunarodni forum o saradnji, koji će se održati uživo 3. i 4. novembra u Trebinju u prostorijama Kulturnog centra Trebinje.

Forum će na jednom mjestu okupiti privrednike iz zemalja regiona i EU, predstavnike državnih institucija i privrednih komora, razvojnih agencija i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi s ciljem razmjene iskustva, promovisanja njihovih proizvoda i usluga, kao i uspostavljanja novih poslovnih kontakata i buduće saradnje.

Centralni događaj Foruma biće Međunarodni poslovni susreti za preduzeća i klastere koji se organizuju pod okriljem Evropske mreže preduzetništva.

Sektori koji će biti zastupljeni su:

IKT;
Prerada metala;
Drvna i građevinska industrija;
Tekstil;
Automobilska industrija;
Poljoprivreda;
Energetska efikasnonst;
Plastika i proizvodi od plastike;
Turizam.
Međunarodni poslovni susreti će Vam pružiti mogućnost da direktno promovišete vaše aktivnosti, proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere. Registracija, kao i više informacija u vezi sa događajem dostupni su na službenoj internet stranici događaja:

7th-international-cooperation-forum-trebinje-2022.talkb2b.net

Učešće na Međunarodnim poslovnim susretima je besplatno uz obaveznu registraciju najkasnije do 01. novembra 2022. godine.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: