Petrović: Uskoro razotkrivanje afera u opozicionim redovima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Petrović: Uskoro razotkrivanje afera u opozicionim redovima

Izvor: RTRS | Datum:27.10.2022.

Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović rekao je danas da bi uskoro trebale da budu otvorene i razriješene afere u opozicionim redovima da bi se razotkrila istina o "opozicionim liderima koji nisu lideri".
 


Luka Petrović Foto: RTRS


Petrović je izjavio Srni da je jedan od njih predsjednik Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović koji se bavi "izmišljotinama i lažima", a iza sebe ima više afera.

- Vjerujem da će se mnoge afere razriješiti, poput Vukanovića kada je nosio 50.000 evra preko granice za rušenje Milorada Dodika. Otkud ti novac, koliko si se ugrađivao u tome? - upitao je Petrović.

On je dodao da će to morati da se razriješi u tužilaštvu i Republike Srpske i BiH, kao i druga pitanja.

- Ko koga finansira, otkud novac za blogove, na računima, ko nema diplomu, a predstavlja se drugačije i druge proziva za te stvari. Pričati o pravima boraca, a nemati pojma šta je borac ni puška, kao što čini Vukanović koji je 1997. godine završio srednju školu, a do 2005. nije mogao da odsluži redovni vojni rok - rekao je Petrović.

Komentarišući izbornu kampanju, Petrović je rekao da je SDS u Trebinju vodila korektnu kampanju, da nisu koristili spinovanje, laži i nametanje negativnih tema "kao što je činio Vukanović", koji je na taj način oduzeo glasačko tijelo SDS-u i PDP-u.

- Vukanović je dobio određen broj glasova, ali njegovi kandidati nisu. Očito je da on želi da bude broj jedan, a da se ostali ne pominju. Smišljeno je koristio medije, propagirao instrukcije sa Zapada, bavio se izmišljotinama i lažima - rekao je Petrović, ocijenivši da Vukanović ne može da bude vođa opozicije ni u Trebinju niti u Republici Srpskoj.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: