Vučić čestitao Dodiku:Možete da računate na podršku Srbije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vučić čestitao Dodiku:Možete da računate na podršku Srbije

Izvor: Glas Srpske | Datum:27.10.2022.

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsjednika Republike Srpske uz poruku da uvijek može da računa na iskreno prijateljstvo i podršku Srbije.

 

-Primite iskrene čestitke povodom izbora za predsednika Republike Srpske i najbolje želje za uspeh na odgovornoj dužnosti.Uveren sam da ćete istrajno i snažne volje raditi na tome da Republici Srpskoj donesete napredak, a svim njenim građanima blagostanje. Takođe sam uveren da ćete se svojim političkim iskustvom odgovorno nositi sa različitim izazovima današnjice, čuvajući ujedno mir i stabilnost u BiH. Uvek možete da računate na iskreno prijateljstvo Srbije, kao i na našu nesebičnu podršku i saradnju u negovanju političkih, kulturnih, ekonomskih i duhovnih veza - navodi se u Vučićevoj čestitki, saopštila je pres služba predsednika.

 

Na današnjoj sjednici Centralne izborne komisije (CIK) BiH potvrđeno je da je Dodik kao kandidat SNSD-a osvojio najviše glasova na izborima za predsjednika Republike Srpske,


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: