Ћурић: Свака мјесна заједница нам је важна | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Ћурић: Свака мјесна заједница нам је важна

Извор: Radio Trebinje | Датум:28.10.2022.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић изјавио је данас, током Одборничких питања, да је Граду Требињу важна свака мјесна заједница и најавио даља улагања.

„Свака мјесна заједница нам је битна, желимо да улажемо, у плану буџета за 2023. годину, поред осталог, планирано је проширење пута од Петрова поља до Петропавлог манастира, биће двије траке, на наш захтјев, а на приједлог представника мјесних заједница“, рекао је Ћурић.

Први човјек града је најавио и отварање вртића у насељу Тини.

„У Нацрту буџета за 2023. годину планира се изградња новог вртића у насељу Тини, којим ће бити ријешен проблем недовољног простора у садашњим вртићима“, рекао је градоначелник Ћурић.

Одговарајући на одборничка питања, Ћурић је истакао да у Хитној помоћи Дома здравља нема подјела по политичкој припадности, да се помаже свима којима је помоћ потребна, те да је, поред осталог, потписан споразум о сарадњи и са Општином Равно, као и да се планира даље побољшање услова рада у овој служби.

Он је реаговао и на одборничко питање Саше Борјана, који је поставио о хигијенским условима на стадиону „Леотара“, у свјетлу недавних дешавања послије фудбалске утакмице „Леотар“ и „Зрињски“, када су гостујући фудбалери навели да нема топле воде и сапуна.

„Инспекције су саопштиле да су услови у складу са прописима, покренут је дисциплински поступак због таквих навода. Поносим се и стадионом и условима које имамо, свака побједа 'Леотара' је и моја побједа, као градоначелника те свих наших грађана“, истакао је градоначелник Ћурић.

 


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: