Ćurić: Ponosim se našim klubom te postignutim shodno mogućnostima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćurić: Ponosim se našim klubom te postignutim shodno mogućnostima

Izvor: Herceg RTV | Datum:28.10.2022.

Odbornik Saša Borjan je tokom prve tačke dnevnog reda 14. Skupštine grada Trebinja, gradonačelniku Ćuriću uputio niz ružnih i provokativnih riječi vezano za FK "Leotar" te incident koji se nedavno dogodio. Na šta je gradonačelnik Ćurić odgovorio:
Ako želite tačnu informaciju inspekcija je bila od strane FSBIH i ustanovila da citiram " Imamo uslove među vodećim klubovima premijer lige, to znači da su navodi netačni i pokrenut je disciplinski postupak zbog takvih navoda''. E sada vi recite da ne kažem kao vi meni,ponosite li se sa tim navodima i ponosite li se sa FK Leotarom? E pa ja se ponosim i sa stadionom i sa igračima i više vjerujem njima nego gostima, pogotovo kada se dokaže prava istina a čast svim časnim i poštenim sa kojima FK Leotar i ima korektne odnose, rekao je Ćurić, te ovim dokazao opoziciji, još jednom, kako na sve načine pokušavaju da vrše opstrukcije na rad Gradske uprave i grada Trebinja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: