Bileća- Srednjoškolci napustili nastavu jer nije uključeno grijanje! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bileća- Srednjoškolci napustili nastavu jer nije uključeno grijanje!

Izvor: Radio Bileca | Datum:07.11.2022.

Nezvanično saznajemo da su učenici SŠC "Golub Kureš" jutros napustili nastavu, nakon što su ih zatekle hladne učionice i nisu obezbijeđeni osnovni uslovi za njihov rad i učenje.

 

 

 

 

S obzirom da su zadnjih par dana temperature pale, te da su jutra hladna, učenici su očekivali da će grijanje biti uključeno što jutros nije bio slučaj.

 

Jutrošnja temperatura bila je samo 5 stepeni.

 

Povodom razloga zbog kojih nema grijanja, kontaktirali smo opštinsku administraciju, u kojoj su nam zamjenik načelnika opštine Bileća, Nikola Bajović i Ognjen Kapor, načelnik Odjeljenja za privredu rekli da je opština na vrijeme obezbijedila pelet kako bi grijanje nesmetano započelo, te da im nije jasno zašto uprava SŠC "Golub Kureš" na čelu sa direktorkom Zdravkom Milićević nije isto omogućila učenicima.

 

S obzirom da ovdje najviše trpe oni zbog kojih škola i postoji, a to su učenici, nadamo se da će čim prije biti omogućeno grijanje kako bi se nastava nesmetano odvijala.

 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: