Ne(poštovanje) Vukana i opozicije?! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ne(poštovanje) Vukana i opozicije?!

Izvor: Herceg RTV | Datum:13.11.2022.

13.novembra obilježava se Dan oslobodjenja Trebinja u Prvom svjetskom ratu. Tom prilikom, u našem gradu, održana je svečana sjednica Skupštine grada kao i polaganje cvijeća na spomen - obilježja palim borcima Trebinja. 

 

Povodom današnjeg dana, u gradskoj Skupštini uručene su i plakete "Povelja grada Trebinja" Bolnici i Domu zdravlja Trebinje, kao i "Zahvalnicu grada Trebinja" istaknutoj i veoma cijenjenoj umjetnici Mirjani Maoduš. koje je uručio gradonačelnik gospodin Mirko Curić.

Na svečanu Skupštinu pozvane su brojne ličnosti iz političkog, društvenog, ali i javnog života Trebinja i Hercegovine. 

Mnogobrojne zvanice su se rado odazvale pozivu na svečanost, ali medju zvanicama nije bilo odredjenih ličnosti iz opozicionih redova. 

Naime, kako saznajemo, svečanoj Skupštini nisu prisustvovali odbornici opozicione strukture, tacnije odbornici PDP-a i Pokreta za pravdu i red. 

Iako su uredno, čak i blagovremeno, dobili pozivnicu, niko od opozicije se nije udostojio da dodje na današnju svečanost. 

Osim što su ovim gestom pokazali kako ne poštuju današnji dan i sjećanje, pokazali su i veliko nepoštovanje prema dobitnicima ovogodišnjih Povelja i Zahvalnica grada Trebinja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: