Promjenljivo oblačno uz sunčane periode | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Promjenljivo oblačno uz sunčane periode

Izvor: RTRS | Datum:15.11.2022.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme, uz sunčane periode i malo toplije.
 


Oblačno Foto: RTRS


Slaba kiša padaće tokom dana samo ponegdje na jugu. U pojedenim predjelima na sjeveru magla i niski oblaci zadržavaće se duže tokom dana i u tim krajevima će biti svežije vrijeme.

Krajem dana očekuje se novo naoblačenje sa zapada koje će u noći donositi slabu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab i promjenljiv vjetar, na zapadu slab do umjeren jugozapadni.

Maksimalna temperatura vazduha od 13 do 17, u višim predjelima i mjestima sa maglom od devet stepeni Celzijusovih.

Jutros preovladava pretežno oblačno vrijeme, a lokalno je registrovana slaba kiša, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica dva, Sokolac četiri, Mrkonjić Grad, Han Pijesak i Kneževo pet, Čemerno, Ribnik, Drvar i Rudo šest, Banjaluka, Bijeljina, Prijedor, Novi Grad, Bihać, Gradačac, Tuzla i Srebrenica sedam, Sarajevo, Doboj, Bugojno, Livno i Mrakovica osam, Gacko devet, Bileća 10, Trebinje 11, Mostar 13, te Neum 14 stepeni Celzijusovih.

Najviše padavina u toku protekla 24 časa bilo je u Hercegovini, u Trebinju je pao 41 litar kiše po metru kvadratnom, u Bileći 16, na Čemernu 10, a u Gacku šest litara kiše


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: