Radovan Višković: Kontrola cijena osnovnih životnih namirnica u maloprodaji i veleporodaji u RS | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Radovan Višković: Kontrola cijena osnovnih životnih namirnica u maloprodaji i veleporodaji u RS

Izvor: Vlade Republike Srpske | Datum:16.11.2022.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković danas je izdao nalog da se stave na raspolaganje svi raspoložovi kapaciteti Inspektorata Republike Srpske i izvrši kontrola cijena osnovnih životnih namirnica u maloprodaji i veleporodaji u Republici Srpskoj, kako bi bilo spriječeno nekontrolisano povaćanje cijena ove robe.


Premijer Višković danas je održao sastanak sa ministrom trgovine i turizma Suzanom Gašić o trenutnoj situaciji na tržištu, na kojem je odlučeno da se preduzmu sve raspoložive aktivnosti, kako bi se spriječilo nekontrolisano povećanje cijena životnih namirnica u maloprodaji i veleprodaji u Republici Srpskoj. 


Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je i sa direktorom Inspektorata Republike Srpske Milovanom Krčom. Dogovoreno je da će javnost biti pravovremeno, transparantno i kontinuirano informisana o nalazima svih inspekcijskih kontrola po pitanju cijena životnih namirnica u Republici Srpskoj.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: