НОВА УСЛУГА ХЕРЦЕГ РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈЕ: Live Video Streaming ВАШИХ ДОГАЂАЈА | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

НОВА УСЛУГА ХЕРЦЕГ РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈЕ: Live Video Streaming ВАШИХ ДОГАЂАЈА

Извор: Херцег ртв | Датум:16.11.2022.

НОВА УСЛУГА ХЕРЦЕГ РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈЕ: LIVE STREAMNIG ВАШИХ ДОГАЂАЈА

Представљамо нову услугу Херцег Радио Телевизије - Live Video Streaming – директан пренос догађаја путем интернета.

Путем интернета реализујемо директне преносе догађаја које организујете. Вашу конференцију, трибину, скуп или промотивну активност директно, у HD формату, преносимо на вашем сајту, YouTube каналу или Facebook страници. На тај начин повећавате присуство у онлине окружењу и на друштвеним мрежама и постајете доступни већој циљној групи.
HD Live Streaming продукција се реализује професионално са више камера , уз аудио/видео монтажу, као и са комплетном графичком обрадом.

 

Могућност streama и на канал Херцег телевизије, која има гледаност путем оператера М:ТЕЛ платформе на броју 74 и путем ЕЛТА кабловског оператера на броју 62, те Детел д.о.о. оператера Сарајево, платформе Добра Тв која има емитовање широм дијаспоре, Б нета на броју 53, Телерад Нет број 62, Мediatech платформа преко које се емитујемо широм Америке, као и путем оператера Телеком Србије.

 

За све додатне информације контактирајте нас путем е-маила: [email protected] 


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: