PU Trebinje obilježila krsnu slavu (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

PU Trebinje obilježila krsnu slavu (FOTO)

Izvor: radio Trebinje | Datum:18.11.2022.

U Policijskoj upravi Trebinje danas je obilježena krsna slava Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Sveti Arhangel Mihailo.

Pomen poginulim pripadnicima policije sa područja Hercegovine obavljen je u crkvi svetog cara Lazara, a zatim položeno cvijeće na Spomen-obilježje poginulim pripadnicima CJB Trebinje.

Čestitajući krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Svetog Arhangela Mihaila, načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa je istakao da se nikada ne smiju zaboraviti poginuli pripadnici MUP-a koji su svoju žrtvu ugradili u temelje RS.

„Želim da posebno pozdravim porodice poginulih pripadnike MUP-a Republike Srpske i da kažem da je žrtva njihovih članova porodice ovim ministarstvu i Republici Srpskoj najveća. Ja mogu da kažem da imamo dobar bezbjednostni ambijent i svojim aktivnostima održaćemo takav trend.“, kazao je Laketa.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: