Uspješni članovi Kajak kluba ''Trebišnjica'' na prijemu kod gradonačelnika | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Uspješni članovi Kajak kluba ''Trebišnjica'' na prijemu kod gradonačelnika

Izvor: Radio Trebinje | Datum:19.11.2022.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić upriličio je prijem za uspješne članove Kajak, kanu i rafting kluba „Trebišnjica“ Mariju Kurtović, Laru Spasojević, Nikolu Jandu i Davora Glušca, koji su na državnom prvenstvu u ovom sportu osvojili zlatne medalje u svojim kategorijama.

Osim pojedinačnih medalja, trebinjski kajak klub osvojio je i ekipno prvo mjesto na pomenutom prvenstvu.

Ovim povodom, gradonačelnik Mirko Ćurić pohvalio je rezultate kluba te istakao da njegovi članovi nastavljaju stopama starih Trebinjaca, koji su ustanovili sportove na Trebišnjici i ostvarili prve sportske uspjehe.

„Vaši rezulati su važni za dobar imidž grada, a posebno smo vam zahvalni jer vraćate stari sjaj sportovima na Trebišnjici. Grad će nastaviti da pruža podršku vašem klubu, kao i svim uspješnim sportistima u gradu“, rekao je Ćurić i dodao da će Grad Trebinje obezbijediti četiri nova vesla za kajakaški klub.

Vukašin Pantović, trener kluba, izrazio je zahvalnost gradonačelniku na prijemu, kao i na podršci koju Grad Trebinje ukazuje klubu i njegovim članovima.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: