Zvaničnici čestitali krsnu slavu MUP-a: Srpska ponosna na svoju policiju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zvaničnici čestitali krsnu slavu MUP-a: Srpska ponosna na svoju policiju

Izvor: RTRS | Datum:21.11.2022.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske danas obilježava krsnu slavu - Svetog arhangela Mihaila.
 


Policija Srpske Foto: RTRS


Čestitku je uputio predsjednik Republike Milorad Dodik ističući da je Republika Srpska ponosna što danas ima jaku, profesionalu policijsku strukturu koja je temelj daljeg razvoja Republike, zaštite prava, bezbjednosti i imovine njenih građana.

Čestitku je upitila srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, naglasivši da je za Republiku Srpsku od izuzetne važnosti da ima snažne institucije, efikasnu i dobro opremljenu policiju koja može da odgovori na sve bezbjednosne izazove.

Krsnu slavu MUP-a čestitao je i predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić ističući da je obilježavanje Aranđelovdana prilika da se sa ponosom i poštovanjem sjetimo i odamo počast svim pripadnicima MUP-a koji su u Odbrambeno-otadžbinskom ratu dali život za stvaranje Republike Srpske i odbranu slobode srpskog naroda.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković poručio je u čestitki da je Ministarstvo unutrašnjih poslova jedna od najvažnijih institucija Srpske, koja je istovremeno i najočigledniji simbol državotvornosti i garant našeg opstanka na ovim prostorima".


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: