Akcija ''Hornet'': Tri lica lišena slobode na području Foče | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Akcija ''Hornet'': Tri lica lišena slobode na području Foče

Izvor: RTRS | Datum:13.12.2022.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su u okviru akcije kodnog naziva "Hornet", na području Foče lišili slobode lica inicijala B. D., N. V. i D. S. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom neovlašteni promet opojnim drogama, saopšteno je iz MUP-a Srpske.
 


MUP Republike Srpske                                                                                            Foto: RTRS


U toku su pretresi objekata, pokretnih stvari i vozila koja koriste osumnjičena lica, a aktivnosti se realizuju po nalogu Suda BiH, a pod nadzorom Tužilaštva BiH, navodi se u saopštenju.

Navedena akcija sprovodi se u saradnji sa MUP-om Kantona Sarajevo, čiji su policijski službenici na ovom području lišili slobode više lica.

Ova organizovana kriminalna grupa sumnjiči se da je na području Crne Gore nabavljala veće količine opojne droge marihuane, te organizovala prenos, skrivanje i krijumčarenje ove opojne droge, a nakon toga distribuciju i prodaju u BiH.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: