Doček Nove 2023. godine u Trebinju – Dobro nam došli! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Doček Nove 2023. godine u Trebinju – Dobro nam došli!

Izvor: GRAD TREBINJE | Datum:23.12.2022.

Grad Trebinje i Turistička organizacija grada uz podršku privrednika organizuju „Doček Nove 2023. godine“ uz koncerte Peđe Jovanovića i Borisa Režaka.

Peđa Jovanović, koji se u proteklom periodu izdvojio prepoznatljivim vokalom i jedinstvenom izvedbom i obradama hitova različitih muzičkih žanrova, koncertom na Trgu slobode uvešće Trebinjke i Trebinjce  i goste našeg grada u Novu 2023. godinu. Koncert je zakazan za 31. decembar u 22.00 časa.

Dan ranije, 30. decembra, na istom mjestu u 21.30 časova, nastupiće Boris Režak.

Osim navedenih koncerata, pripremljen je i zanimljiv prateći program poput novogodišnje avanture koja će biti održana u petak, 30. decembra. Za naše sugrađane i goste koji posjete Trebinje biće upriličen veoma zanimljiv, atraktivan i sadržajan program prilagođen svim generacijama. Prisutni će biti u prilici da uživaju u atraktivnim i zabavnim sadržajima, avanturama i performansima animatora: klovnova, led robota, kostimiranih džinova i led vila koje će pratiti vatreni performansi, dekorativna rasvjeta i figure i baloni.

Za naše najmlađe sugrađane i posjetioce našeg grada biće priređen i svečani doček dječije Nove godine u bašti pod platanima.

Dobro nam došli dragi ljudi! Čekamo vas u Trebinju!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: