Budimo humani i darežljivi - Novogodišnji humanitarni bazar sutra na korzou | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Budimo humani i darežljivi - Novogodišnji humanitarni bazar sutra na korzou

Izvor: Radio Trebinje | Datum:23.12.2022.

Nova godina stiže za nekoliko dana, a to je prilika da budemo humani i darežljivi prema onima kojima je to najpotrebnije. Tim povodom Humanitarna organizacija „Djeca djeci“, koja djeluje pri OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, organizuje sutra Novogodišnji humanitarni.

 

Biće to prilika da u Dučićevoj ulici, pazarite rukotvorine, slatkiše, knjige, paketiće, ukrase i aranžmane, i tako pomognete rad ovog Udruženja. Ovo je četvrti po redu Novogodišnji bazar u organizaciji ovog Udruženja, kako bi pomogli djeci lošijeg materijalnog stanja, kao i djeci koja su korisnici toplog obroka unutar organizacije. 

 

 

Bazar je inače prilika kada prikupimo najviše doniranih sredstava kako bismo pomogli najugroženije, a onda se sredstva raspođeljuju tokom godine na razne humanitarne aktivnosti - poručili su organizatori.

 

Istakli su i da im je pomoć stigla od trgovačkog lanca Bingo, koji je dodijelio 179 paketića u vrijednosti od 4.500 KM.

 

U periodu iza nas Humanitarno druženje „Djeca Deci“ održalo je i Nedjelju solidarnosti kada je podijeljeno 22 paketa hrane za stare i iznemogle osobe.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: