Studenti FPM-a pripremili 500 paketića za mališane iz Trebinja i sa Kosova i Metohije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Studenti FPM-a pripremili 500 paketića za mališane iz Trebinja i sa Kosova i Metohije

Izvor: Radio Trebinje | Datum:27.12.2022.

Studenti Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje i njihovi profesori u akciji „Jedan slatkiš, jedno dijete“ prikupili su čak 500 paketića za djecu sa Kosova i Metohije i mališane iz Trebinja.

Maja Marković, student FPM-a ističe da je cilj akcije bio prikupljanje paketića uz pomoć svih građana dobre volje, jer naše malo nekome znači mnogo.

„Mi smo planirali da prikupimo makar 100 paketića, ali je odziv bio toliko dobar da smo prikupili 500 paketića. Danas ćemo 300 paketića poslati djeci sa Kosova i Metohije, a 200 ćemo sutra na našem fakultetu u 16 časova podijeliti djeci iz Trebinja. Akciju smo realizovali uz pomoć HET-a, Elektroprivrede, Agrarnog fonda, trebinjskih privrednika i ugostitelja“, dodala je Marković.

Marija Ćorić, takođe student trebinjskog FPM-a zahvalila se svim sugrađanima koji su dali poseban doprinos ovoj akciji.

„Zahvaljujući njihovoj humanosti, uspjeli smo da prikupimo sve te paketiće. Takođe, moje kolege i ja smo volontirali u marketima i srećni smo što smo ostvarili naš cilj - da vratimo osmijeh na lice dječici iz našeg grada i sa Kosova i Metohije i da im uljepšamo novogodišnje i božićne praznike“, rekla je Ćorić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: