JU “Ekologija i bezbjednost” Trebinje: Novogodišnji koktel | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

JU “Ekologija i bezbjednost” Trebinje: Novogodišnji koktel

Izvor: herceg rtv | Datum:29.12.2022.

U prostorijama JU “Ekologija i bezbjednost” danas je upriličen novogodišnji prijem za gradonačelnika g-dina Mirka Ćurića.

Prijemu su, pored zaposlenih u ovoj Ustanovi, prisustvovali i predstavnici: Civilne zaštite Hidroelektrana na Trebišnjici, komandir TVJ Trebinje gospodin Kašiković, predstavnik granične policije gospodin Drapić, Crvenog Krsta, Planinarslog društva “Vučji zub”, Spelološkog društva “Zelena brda”, predstavnici svih Dobrovoljnih vatrogasnih društava iz našeg grada, koordinator za civilnu zaštitu gospodin Aleksandar Koprivica.

Ovo je bila idealna prilika da se sumiraju utisci o izvršenim poslovima u protekloj uspješnoj godini za sve nadležne službe, uz želje da sledeća bude još uspješnija.

JU "Ekologija i bezbjednost" Trebinje zahvaljuje se svima koji su se odazvali pozivu, naročito gradonačelniku Ćuriću, koji je pored svojih brojnih obaveza izdvojio vrijeme i obratio se prisutnima.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: