Olimpijski komitet BiH obezbijedio paketiće za 40 mališana iz socijalno ugroženih porodica | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Olimpijski komitet BiH obezbijedio paketiće za 40 mališana iz socijalno ugroženih porodica

Izvor: radio Trebinje | Datum:29.12.2022.

Olimpijski komitet BiH, na inicijativu Momčila Bodiroge, člana Skupštine ovog komiteta danas je podijelio novogodišnje paketiće za 40 mališana iz socijalno ugroženih porodica, korisnika Centra za Socijalni rad Trebinje.

Said Fazlagić, generalni sekretar Olimpijskog komiteta kazao je da je sa paketićima došao u Trebinje da bi ih podijelili najmlađima sa porukom mira iljubavi.

“Takođe, želimo im poručiti da uživaju u slasticama, ali i da razmisle kojim sportom žele da se bave. I radi trošenja kalorija, radi igre i zdravlja, a i to je najljepši način da provedemo naš život”, naveo je Fazlagić.

Momčilo Bodiroga, koji je i predsjednik Streljačkog saveza BiH rekao je da je veliko zadovoljstvo što ima priliku da zajedno sa Olimpijskim komitetom BiH obraduje naše mališane.

“Trebinje tradicionalno ima dosta sportista i ulaže u sport, pa ćemo mališane za koje su obezbijeđeni darovi, savjetovati da se bave sportom. I tu je naša Škola sporta koja će pratiti njihov rad i razvoj”, dodao je Bodiroga.

Zoran Anđušić, direktor Centra za socijalni rad zahvalio se Olimpijskom komitetu BiH kao i Momčilu Bodirogi, istakavši da je od velikog značaja svaka vrsta podrške djeci i svim korisnicima ove ustanove.

“Oni su nam rekli da dostavimo spisak od 40-oro djece kojima je trenutno najpotrebnije podijeliti paketiće. Mi smo to učinili pa smo danas svi zajedno tu da uživamo u radosti”, istakao je Anđušić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: