Humanitarna organizacija ''Djeca djeci'': 189 paketića za učenike osnovnih škola iz višečlanih porodica i slabijeg materijalnog položaja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Humanitarna organizacija ''Djeca djeci'': 189 paketića za učenike osnovnih škola iz višečlanih porodica i slabijeg materijalnog položaja

Izvor: radio trebinje | Datum:30.12.2022.

Članovi Humanitarne organizacije „Djeca djeci“, koja djeluje pri Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“,  danas su podijelili 189 novogodišnjih paketića za učenike osnovnih škola iz višečlanih porodica i slabijeg materijalnog položaja u Trebinju, Bileći i Berkovićima.

„Danas je 110 paketića uručeno za učenike u školi 'Jovan Jovanović Zmaj', 37 u školi 'Sveti Vasilije Ostroški' i tri u školi 'Vuk Karadžić', u Bileći smo podijelili 11 paketića, a u Berkovićima 26. Od ukupnog broja, 179 paketića, vrijednosti 4.500 KM, obezbijedio je Market 'Bingo', kojem izražavamo veliku zahvalnost, a 10 paketića su donirali članovi našeg udruženja i radnici Marketa 'Best', preciziraju iz Humanitarne organizacije „Djeca djeci“.

Oni su zahvalili svim ljudima dobre volje koji su pokazali humanost za najugroženije mališane i one koji su iz višečlnih porodica, a svim građanima Trebinja i Hercegovine čestitali su predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: