Petrović: Očekujem deblokadu važnih projekata za RS | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Petrović: Očekujem deblokadu važnih projekata za RS

Izvor: Herceg RTV | Datum:30.12.2022.

Gostujući u Centralnim vijestima Herceg televizije, generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović prokomentarisao je najvažnije projekte za Hercegovinu, ali i cijelu Republiku Srpsku i mogućnost da isti budu odblokirani.
Petrović je naglasio da s obzirom na to da je kompletirano konstituisanje Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, stiču se uslovi za izbor Savjeta ministara.
''To je već u proceduri. Politički subjekti SNSD, HDZ i 'Osmorka' dogovaraju principe i načela funkcionisanja vlasti u naredne četiri godine , a ja sam ubijeđen da će to biti stabilna struktura. Sa stabilnom vlašću na nivou Bosne i Hercegovine nećemo imati osporavanja investicionih projekata, kao što je projekat hidroenergetskog sistema Gornja Drina, među kojima je prva HE Buk Bijela. Vjerujem da će i projekat aerodroma u Trebinju dobiti konačnu saglasnost da bi Srbija mogla da investira novac '' istakao je Petrović.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: