Руководство Града Требиња честитало Божић по јулијанском календару | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Руководство Града Требиња честитало Божић по јулијанском календару

Извор: Radio Trebinje | Датум:06.01.2023.

Руководство Града Требиња – градоначелник Мирко Ћурић, замјеник градоначелника Дражен Бошковић, предсједник Скупштине Града Драгослав Бањак и потпредсједник Скупштине Ђорђе Миљановић, упутило је честитку свим вјерницима православне вјероисповијести поводом обиљежавања Божића по јулијанском календару.

У честитки се каже:

„Уважене Требињке и Требињци који Божић прослављате по јулијанском календару, честитамо вам најрадоснији хришћански празник традиционалним поздравом: МИР БОЖИЈИ-ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Нека рођење богомладенца Христа вама и вашој породици подари благослов, здравље, срећу и сваки напредак. Ово је празник који окупља породицу – оно највриједније што имамо и што као људи можемо да створимо. Чувајте своје породице, васпитајте дјецу и учите их вриједностима које су и вама уткали ваши родитељи. Нека Божић уједини срца свих нас да будемо бољи људи и да сви заједно радимо на остваривању бољег и напреднијег Требиња.

Још једном, срећан Божић – МИР БОЖИЈИ-ХРИСТОС СЕ РОДИ!“.

Честитку су упутили и владици захумско-херцеговачком и приморском Димитрију и старјешини Саборног храма Светог преображења Госпoдњег Младену Жуловићу.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: