Dodik odlikovao učenike osnovnih i srednjih škola iz Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dodik odlikovao učenike osnovnih i srednjih škola iz Trebinja

Izvor: HERCEG RTV | Datum:08.01.2023.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, uručio je danas odlikovanja zaslužnim građanima i institucijama povodom Dana Republike Srpske. Ovom prilikom odlikovano je i troje učenika trebinjskih osnovnih i srednjih škola za postignute reultate na republičkim takmičenjima, kao i konkursima od nacionalnog značaja. 

Plaketa "Sveti Stefan" otišla je u ruke Romane Roganović, koja je republički prvak  iz francuskog jezika i literarnih radova - Gradina. Ona je nagrađena  u prošloj školskoj godini kao učenik 4. razreda srednje, JU Gimnazija „Jovan Dučić“, Trebinje.

Spasoje Kukurić, učenik 2. razred srednje, JU Gimnazija "Jovan Dučić", Trebinje, odlikovan je također plaketom ,, Sveti Stefan'', kao republički prvak u fizici. 

Plaketu "Amblem i zastava Republike Srpske" dobio je Vuk Janković, učenik  8. razreda JU OŠ „Vuk Karadžić”, Trebinje, kao republički prvak u fizici i matematici.

Svi nagrađeni učenici iz Trebinja, pohađali su OŠ „Vuk Karadžić”.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: