Trebinjski prosvjetni radnici nagrađeni Svetosavskom nagradom | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinjski prosvjetni radnici nagrađeni Svetosavskom nagradom

Izvor: RTRS | Datum:10.01.2023.

Svetosavskom nagradom za školsku 2021/2022. godinu Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske nagradiće ukupno 40 istaknutih nastavnika osnovnih i srednjih škola, stručnih saradnika, bibliotekara i vaspitača u Republici Srpskoj.

Nagrade se dodjeljuju za postignute izuzetne rezultate u oblasti vaspitanja i obrazovanja djece i učenika i doprinos kvalitetnijem vaspitanju i obrazovanju u Republici Srpskoj u prošloj školskoj godini.

Među vaspitačima i stručnim saradnicima u predškolskim ustanovama nagrađeno je njih sedam, među nastavnicima, stručnim saradnicima i školskim bibliotekarima u osnovnim školama nagrađeno ih je ukupno 24, dok je među prijavljenim nastavnicima srednjih škola nagrađeno njih devet.

Dobitnik Svetosavske nagrade u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja je Svetlana Bokun iz vrtića „Naša radost“ Trebinje.

Svetosavsku nagradu u oblasti osnovnog vaspitanja i obrazovanja za školsku 2021/2022. godinu dobio je Aleksandar Vukanović, nastavnik razredne nastave, OŠ „Vuk Karadžić“ Trebinje, a  Svetosavsku nagradu u oblasti srednjeg obrazovanja i vaspitanja za prošlu školsku godinu dobila je  Veselinka Kulaš, profesor srpskog jezika u Gimnaziji „Jovan Dučić“,  saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: