Trebinje izabrano među ''Top 100 svjetskih destinacija u sklopu takmičenja '' - ''Green Destinations - Top 100 Stories competition'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje izabrano među ''Top 100 svjetskih destinacija u sklopu takmičenja '' - ''Green Destinations - Top 100 Stories competition''

Izvor: GO Trebinje | Datum:17.01.2023.

Ovim putem Vas želimo informisati da je u okviru takmičenja "Green Destinations - Top 100 Stories competition" za 2022. godinu, Grad Trebinje sa pričom “Park prirode Orjen – zaštićeno područje u službi unapređenja turističke ponude i održivog razvoja” izabran među TOP 100 svjetskih destinacija, što je potvrđeno na  "Samitu o zelenim destinacijama i budućnosti turizma“ koji je održan u Atini u septembru 2022. godine.


U skladu sa tim Trebinje je dobilo priliku da se bori za specijalnu nagradu publike "People’s Choice Award" za šta je potreban što veći broj glasova, pa koristimo priliku da Vas zamolimo da sa svojim auditorijumom podijelite ovu informaciju kako bismo animirali što veći broj ljudi da se uključe u glasanje i podrže našu destinaciju/priču.
Glasanje je prilično jednostavno, a mi Vam prosljeđujemo link sa informacijom/instrukcijom za glasanje.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSZKIqCAzx2rfzLjXMH0G4Qz1m4Jo8CzqdmIH9VAzh25SbWw/viewform


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: