Koalicija spisak želja budućih direktora nosi Petroviću – slijede smjene u RiTE Gacko, Poštama… | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Koalicija spisak želja budućih direktora nosi Petroviću – slijede smjene u RiTE Gacko, Poštama…

Izvor: Hercegovinapress | Datum:21.01.2023.

„Auto-puteve Republike Srpske“. Za v.d. direktora imenovan je bivši ministar saobraćaja i veza RS, Nedeljko Ćorić iz Bijeljine, dok je dosadašnji direktor, Slobodan Stanarević, postao tehnički direktor u tom javnom preduzeću.

Od preostalih pozicija, među prvima na nišanu je Republička uprava za igre na sreću. Ako bi Demosu pripala ta funkcija, to bi vjerovatno značilo da ovoj partiji ne idu i „Pošte Srpske“ u dogledno vrijeme, o čemu se takođe spekuliše u javnosti. Moguće je da direktor poštarima bude iz SPS, Gorana Selaka.

 

– Postoji mogućnost da SPS, koja ima tri poslanika u NSRS, predloži ministra rada i boračko-invalidske zaštite ili ministra trgovine i turizma, iz reda bošnjačkog naroda. Međutim, male su šanse da će se to desiti, jer je SPS ipak stavila fokus na javna preduzeća i javne ustanove – kažu izvori Srpskainfo.

 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: