Četiri zapaljena automobila DNS-ovog kadra | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Četiri zapaljena automobila DNS-ovog kadra

Izvor: N1 | Datum:24.01.2023.

Samo devet dana nakon paljenja automobila Predraga Nešića, brata kandidata za ministra bezbjednosti Bosne i Hercegovine Nenada Nešića, još jednom DNS-ovcu izgorio je automobil, bivšem odborniku ove stranke, Aleksandru Sladoji.

“Možemo Vam potvrditi da se događaj desio, i da je uviđaj u toku, kasnije ćemo saopštiti više detalj”, rekli su u PU Istočno Sarajevo.

Predragu Nešiću izgorilo je vozilo 15. januara.

Razgovarali smo sa Nešićem nakon paljenja njegovog automobila, rekao je da ne zna ko su počinioci.

“Izašao sam na prozor i vidio sam da moje auto gori, u tom momentu pozvao sam policiju i vatrogasce. Oni su došli na mjesto događaja, ugasili požar. To je sve što sam vidio“, rekao je Nešić, te dodao da je kasnije na nadžornim kamerama vidio da dolazi mladić u bijelom golfu i pali automobil.

Nešić je akutelni poslanik u NSRS ispred DNS, i to je njegov prvi mandat. A osim njegovog, izgorio je i dio vozila Mlađena Božovića, njegovog punca, jer je Božovićevo vozilo zahvatio požar sa Nešićevog.

Glavašu je izgorilo auto u decembru 2017. godine.

Aleksandru Glavašu, tadašnjem šefu kluba odbornika DNS u Skupštini grada Istočno Sarajevo zapaljeno je auto, Audi A6 26. decembra 2017. godine.

“Motiv ovog krivičnog djela je vjerovatno politička pozadina i ovo nas vraća u neko doba kriminaliteta u Istočnom Sarajevu, ali vjerujem u naše policijske strukture i da će doći do rasvjetljenja i da građani i njihovi predstavnici mogu slobodno da rade”, rekao je tada odbornik DNS-a u Istočnom Novom Sarajevu Aleksandar Glavaš.

Glavaš je mandat nakon ovoga osvojio poslanički mandat u NSRS, a prošle godine je napustio DNS.

Četiri mjeseca ranije, 2017. izgorio pasat Mladena Lučića.

Mladen Lučić, tada odbornik DNS-a u Skupštini opštine Istočna Ilidža, prvi je doživio ovaj scenarij, i to 22.08. 2017. godine kada mu je Passat CC izgorio ispred zgrade u kojoj je živio.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: