Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Datum:01.02.2023.

Sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino" su : Peko Trebinje, Butik ''Madam'', Be Cool American Outlet Trebinje, Butik Exterra, Dama Fashion, Klub 089, Bar 2000, Loteks, TRIAL, Kapital Soft, Frizerski salon ''Pepeljuga''.

O svetosavskoj nagradi u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja, o nagradi na konkursu za izbor najboljeg didaktičkog materijala i igračaka za rano učenje, o rekonstukciji Javne ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje „Naša radost“ iz Trebinja, kao i o drugim značajnim temama, ovoga jutra razgovaramo sa Svetlanom Bokun, logopedom i pomoćnikom direktora za vaspitno-obrazovni rad u ovoj ustanovi.

O Svjetskom rukometnom prvenstvu u Poljskoj, o utakmicima RK,, Leotar'' protiv rukometnih klubova ,,Žepče'' i ,,Borac'', ovoga jutra razgovaramo sa Darkom Tavrićem, šefom stručnog štaba RK ,, Leotar'' i sa kapitenom trebinjskih rukometaša, Veselinom Savovićem.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: