TURISTIČKA PONUDA TREBINJA NA ''44. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA'' U BEOGRADU | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

TURISTIČKA PONUDA TREBINJA NA ''44. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA'' U BEOGRADU

Izvor: TO Trebinje | Datum:17.02.2023.

Turistička organizacija Grada Trebinja prema planu rada i aktivnosti za 2023. godinu uzeti aktivno učešće na „44. Međunarodnom sajmu turizma“ koji se od 23.02. do 26.02.2023. godine održava na Beogradskom sajmu u Beogradu.


U pitanju je najveće turističko dešavanje u Regionu koji kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj izlagača i posjetilaca.

Uvezvši u obzir blizinu tržišta i broj turista koji u Trebinje dolazi iz Srbije ovaj sajam smatra se jednim od najznačajnijih za predstavljanje turističke ponude Trebinja, pa u skladu sa tim već tradicionalno godinama unazad promociji u sklopu ovog sajma poklanja se posebna pažnja.

Shodno tome na ovom sajmu biće predstavljena kompletna turistička ponuda Trebinja, nosioci turističke ponude, kao i privredni i poslovni subjekte koji se bave pružanjem turističkih usluga.

Nastup će biti realizovan u okviru promo štanda veličine 50 m² izložbenog prostora smještenog na vrlo pogodnoj lokaciji u hali br. 1 Beogradskog sajma (centralna hala) koji će biti atraktivno brendiran, adekvatno pripremljen i kompletno opremljen za potrebe promocije na ovako velikom i važnom turističkom dešavanju.

U svrhu što bolje i kvalitetnije pripreme promocije Turistička organizacija Trebinja poziva poslovne saradnike, nosioce turističke ponude i privredne subjekte koji se bave pružanjem usluga u turizma u Trebinju da ukoliko nisu u mogućnosti uzeti aktivno učešće na Sajmu svoje proizvode i promotivne materijale dostave u prostorije Turističkog informativnog centra (pod Platanima) ili u prostorije Turističke organizacije Grada Trebinja na Marin dvoru do ponedeljka 20.02.2023. godine do 15:00 časova.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: